Covoare cât pentru şase terenuri de fotbal pentru Petrom City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de covoare Desso va livra 40.000 de metri pătraţi de covoare pentru Petrom City, viitorul sediul al celei mai mari companii din România, proiect care se construieşte în nordul Capitalei.

Suprafaţa este echivalentă cu şase terenuri de fotbal. „Este un proiect semnificativ pentru noi şi arată performanţele noastre comerciale în Polonia şi în Europa de Est", a declarat Wojciech Chorobik, director al Desso România, citat de site-ul www.romania-insider.com.

Acesta este unul dintre cele mai mari contracte pentru livrarea de covoare din ultimii ani, a mai spus reprezentantul Desso, care nu a dezvăluit valoarea contracului.

Desso are afaceri de 200 de milioane de euro anual la nivel internaţional.

Petrom City va deveni sediul central al Petrom, cea mai mare companie petrolieră din România, controlată de grupul austriac OMV.

Lucrările la noul sediu au început în 2008 şi vor fi finalizate în curând.

Proiectul imobiliar este format din cinci clădiri - două clădiri administrative şi un turn de birouri, o centru de date şi o centrală electrică.

Investiţia totală pentru ridicarea Petrom City este de circa 130 de milioane de euro, incluzând ecologizarea terenului, cele trei clădiri de birouri, centrul de date, centrala electrică, infrastructura rutieră şi garajele.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite