Cosmetice la pret redus si creatori de moda vor veni la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incepand de joi, vizitatorii centrului expozitional Romexpo vor putea cumpara produse cosmetice la preturi reduse si vor putea urmari demonstratii practice de coafura, machiaj si manichiura. Cosmetics

Incepand de joi, vizitatorii centrului expozitional Romexpo vor putea cumpara produse cosmetice la preturi reduse si vor putea urmari demonstratii practice de coafura, machiaj si manichiura. Cosmetics Beauty Hair 2005 va consta intr-o expozitie internationala pentru echipamente si produse cosmetice, coafura si intretinere corporala. Pana sambata, 87 de producatori autohtoni si 18 firme straine isi vor prezenta ultimele creatii in materie de creme, lotiuni, masti, uleiuri parfumate, produse de machiaj si pentru vopsirea parului, medicina naturista, precum si echipamente pentru industria cosmetica.
Si mai multe stofe turcesti
In aceeasi perioada, cei interesati vor putea viziona prezentari de moda si se vor putea informa despre cele mai recente tendinte in moda. Pe podiumul amenajat in cadrul expozitiei Modexpo, vor fi prezentate creatii ale producatorilor straini si autohtoni de confectii, la eveniment participand 53 de producatori si designeri din Austria, Bulgaria, Italia, Marea Britanie si Turcia. In plus, pe langa standurile cu imbracaminte, printre participanti se vor numara si furnizori de incaltaminte si accesorii. Desi publicul larg este bine-venit, organizatorii spun ca evenimentul este destinat in mod special stabilirii de contacte de afaceri intre firmele romanesti si cele din strainatate. Multi producatori de stofe, din Turcia mai ales, vor sa devina furnizori de materie prima pentru confectionerii romani. Pretul biletului de intrare la ambele expozitii este de 5 lei noi.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite