Cornelia Coman preia conducerea ING Asigurări de Viaţă Ungaria, renunţând la conducerea filialei române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al ING Asigurări de Viaţă, Cornelia Coman, va prelua la 1 iunie conducerea ING Asigurări de Viaţă şi Pensii Ungaria, succesorul său la conducerea companiei din România urmând să fie anunţat în perioada următoare.

Coman preia astfel funcţia deţinută de Zsolt Kovacs, care a plecat din grupul ING.

"În perioada imediat următoare, Cornelia îşi va desfăşura activitatea atât în România, cât şi în Ungaria, până în momentul în care va putea să transfere responsabilităţile succesorului său, care urmează a fi anunţat în curând", arată ING Asigurări de Viaţă, într-un comunicat.

Până la finalizarea procesului de selecţie a noului CEO, Adrian Lupescu, Chief Financial Officer ING Asigurări de Viaţă, va asigura interimatul conducerii companiei.

Cornelia Coman lucrează pentru ING Asigurări de Viaţă din 1998. În perioada 2001-2006 ea a ocupat poziţia de Director Actuariat şi Management al Investiţiilor, în 2006 a fost numită Director General Adjunct, iar în 2008 Director General.

De asemenea, Coman a fost aleasă vicepreşedinte UNSAR, în 2008, şi presedinte APAPR, în 2011.

ING este prezent pe piaţa de asigurări de viaţă din Ungaria din anul 1991, iar în 1997 a devenit lider în acest domeniu, cu o cotă de piaţă de 16,2%.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite