Cora devine trader de electricitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România Hipermarché, compania care operează lanţul de hipermarketuri Cora, a obţinut licenţa de furnizare a energiei electrice de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, informează un comunicat al companiei.

Licenţa a fost obţinută la data de 4 noiembrie, iar compania estimează că primele contracte de furnizare vor fi semnate în luna decembrie.

"Este un alt gen de business în care am considerat oportun să intrăm tocmai pentru că avem un consum mare de energie electrică. Având în vedere acest consum, putem obţine de la producătorii de energie preţuri mici, iar România Hipermarche poate vinde mai departe energia la preţuri atractive, a declarat Ana Maria Florea, responsabil de relaţii publice la România Hipermarché, citată în comunicat.

Ea a adăugat că orice consumator industrial poate deveni client al Cora pe piaţa de electricitate.

"România Hipermarché îşi îndreaptă atenţia îndeosebi către magazinele din galeriile centrelor noastre comerciale sau alţi operatori economici de pe platformele unde noi avem hipermarketuri. Distribuţia de energie electrică în ce priveşte platformele noastre se face prin echipamente proprii", a mai spus reprezentanta companiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite