Continental Hotels şi-a accentuat pierderile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul hotelier Continental Hotels, controlat de omul de afaceri Radu Enache, a înregistrat, anul trecut, pierderi de 26,05 milioane de lei, de 2,5 ori mai mari decât rezultatul negativ de 10,2 milioane de lei raportat în anul anterior.

Cifra de afaceri a companiei a scăzut cu 16% anul trecut, la 81,4 milioane de lei, de la 97,1 milioane lei în 2008.Rezultatele financiare pe 2009 au fost aprobate de acţionari la 29 aprilie. Pentru acest an, conducerea grupului Continental Hotels vizează afaceri cumulate de aproximativ 24,5 milioane euro şi un grad de ocupare de 60%.

Lanţul Continental deţine hoteluri sub mărcile Ibis, Hello, Continental Forum şi Continental, în Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Târgu Mureş, Suceava, Timişul de Sus, Turnu Severin şi Porţile de Fier.

Acţionarii au mai decis ca pierderile de anul trecut să fie recuperate din profitul rămas nerepartizat aferent anilor anteriori şi din cel care va fi înregistrat în „perioadele viitoare", informează Mediafax..

La sfârşitul anului trecut, compania a redeschis hotelul de cinci stele pe care îl deţine în Capitală, Grand Hotel Continental, după ce unitatea a fost închisă timp de aproximativ doi ani pentru lucrări de modernizare. Investiţia totală s-a ridicat la circa 8,5 milioane de euro.

Lucrările au vizat creşterea numărului de camere de la 53 la 59 şi modernizarea lor, a două restaurante, a unei cofetării şi a subsolului unde a fost amenajat un restaurant.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite