Citibank a lansat un card pentru care clienţii primesc înapoi până la 5% din suma cheltuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citibank a lasnsat cardul de credit Citi Valui Card care oferă clienţilor posibilitatea de a primi înapoi până la 5% din valoarea cumpărăturilor zilnice.

Citi Value Card restituie clienţilor, în primele 90 de zile, 5% (sumă supusă impozitării pe venit – 16%) din banii cheltuiţi la cumpărăturile zilnice precum alimente, combustibil, îmbrăcăminte şi încălţăminte, mese la restaurant sau bilete la cinema.

După această perioadă, clienţii vor primi 2% la cumpărăturile din categoriile menţionate, necondiţionat de o sumă minimă cheltuită sau de numărul de tranzacţii efectuate.

Suma maximă pe care o poate primi înapoi lunar clientul este de 300 de lei.

În plus, deţinătorii de card beneficiază de reduceri suplimentare de până la 20% la toate produsele şi serviciile achiziţionate de la 100 de firme în peste 700 de locaţii de pe întreg teritoriul ţării.

De asemenea, Citi Value Card oferă garanţie extinsă cu un an pentru produsele electronice achiziţionate.

Cardul de credit are o dobândă de 25,99% pe an pentru utilizarea la comercianţi, respectiv 28,99% pe an pentru retragerea de numerar de la bancomat. Perioada de graţie a Citi Value Card este de 54 de zile, comisionul de administrare este de 60 de lei pe an, iar cel de emitere este zero.

Pentru a putea obţine cardul de credit Citi Value Card, solicitantul trebuie să aibă peste 25 de ani, un salariu net minim de 1.000 de lei şi să nu aibă un istoric de plată negativ.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite