Chiriile apartamentelor din Bucureşti au scăzut uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe piaţa închirierilor rezidenţiale din Capitală, luna mai s-a încheiat cu uşoare scăderi de preţuri faţă de luna precedentă.

Pentru o garsonieră, a fost solicitat un preţ mediu de închiriere de 251 de euro, în scădere cu 4,8% faţă de luna aprilie. Raportat la aceeaşi perioadă a anului trecut, preţul de închiriere a scăzut cu 16,2%, potrivit unei analize realizate de anunturiparticulari.ro.
Pentru apartamentele cu două camere ofertate în luna mai, preţul de închiere a fost cu 2,9% mai mic faţă de aprilie, cu o valoare medie de 357 de euro. Chiriile pentru două camere au scăzut cu 18,3% comparativ cu cele solicitate în aceeaşi perioadă a anului trecut.
Cât priveşte locuinţele cu trei camere, proprietarii acestora au solicitat un preţ mediu de 526 de euro pe lună, mai mic cu doar 1% faţă de aprilie. Faţă de luna mai 2009, preţul s-a redus cu 15,7%.
La apartamentele cu patru camere a fost solicitata, în medie, o chirie lunară de 794 de euro, cu 7,8% mai mare faţă de valoarea din luna anterioară şi cu 7,6% mai mică faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite