Cel mai tânăr miliardar din Top 500: "A fost mai bine la Burlacul decât este în top"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edward Popescu, cel mai tânăr miliardar din clasamentul "Forbes 500 Miliardari", a declarat că s-a simţit mai bine în reality-show-ul "Burlacul" decât se simte în topul celor mai bogaţi români "pentru că la emisiune am cunoscut femeia vieţii mele", ne-a spus Popescu, ţinând în permanenţă mână logodnicei sale în a sa.

În agitaţia dinainte de începerea Galei Forbes 500 Miliardari, doi tineri stau liniştiţi la masă şi par a nu observa nimic în jurul lor. Se privesc doar unul pe celălat şi zâmbesc încontinuu. Tot cu un zâmbet ne întâmpină atunci când începem să-i întrebăm despre importanţa prezenţei în Top 500 Miliardari. "Nu este neapărat un avantaj că eşti în top, mie-mi place să tac şi să fac", a spus Popescu.

Vezi pe forbes.ro într-o galerie foto cine au fost miliardarii care au participat la Gala Forbes

Vezi pe forbes.ro partea a II a galeriei foto de la Gala Forbes 500 Miliardari

Întrebat despre planurile pentru anul viitor, tânărul a dorit să ştie dacă ne referim la planul profesional sau la cel personal, moment în care logodnica sa s-a înroşit vizibil.

"Din punct de vedere profesional, ne vom concentra pe extinderea afacerilor familiei", a spus cel mai tânăr miliardar român. Apoi, când s-a referit la planurile personale, a pronunţat cuvântul "căsătorie" şi a mângâiat mâna logodnicei sale. Vizibil emoţionată, Ana Maria a ţinut să adauge, cu un zâmbet: "El a spus asta, nu eu!".

Întrebată ce urmează în viitorul ei din punct de vedere profesional, viitoarea doamnă Popescu a declarat că, în primul rând, vrea să-şi sprijine iubitul şi a adăugat că nu intenţionează să devină o femeie de afaceri, ci visează de mult timp la un cu totul alt domeniu. "Îmi place foarte mult presa, televiziunea, am studii în acest domeniu şi mi-aş dori ca, într-o zi, să fiu colegă cu voi", ne-a declarat Ana Maria.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite