Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să ajungi femeie de serviciu la BNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să ajungi femeie de serviciu la Banca Naţională a României (BNR) nu este uşor. Trebuie să treci de trei probe obligatorii, cu nota minimă de promovare 7, să ai abilităţi de comunicare, dar şi capacitate de organizare şi planificare. Mai mult, trebuie să fii dispusă să stai peste program.

Banca Naţională a României a organizat în această săptămână concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru Agenţia Dolj.

Ce presupune acest job? Să faci şi să menţii curăţenia în birouri şi în celelelte spaţii ocupate de agenţie, în curtea interioară (alei şi spaţii verzi) şi a scărilor exterioare de acces în clădire, potrivit anunţului de pe portalul băncii naţionale.

Pentru asta dai oricum o probă practică. La asta se adaugă o testare psihologică, dar şi un interviu de selecţie în cadrul căruia ţi va sonda prin observaţie directă profilul. Dacă ai motivaţie, personalitate, cunoştinţe de specialitate şi care-ţi sunt competenţele comportamentale. Pentru a promova, nota minimă trebuie să fie 7.

Nu trebuie să ai studii superioare, ci doar disponibilitate pentru program de lucru prelungit. 

Mai trebuie să demonstrezi că ai capacitate de organizare şi planificare, prudenţă şi responsabilitate, abilităţi de cooperare şi de comunicare, dar şi capacitate de concentrare şi atenţie la detalii în condiţii de stres şi sub presiunea timpului.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite