Câteva săli de la Marriott, renovate cu 730.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălile de conferinţe şi sala Constanţa ale JW Marriott au fost renovate în acest an cu o investiţie de 730.000 de euro, potrivit reprezentanţiilor hotelului.

În 2010 JW Marriott a început renovarea tuturor sălilor de conferinţe şi a spaţiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom şi a zonei publice de la primul etajul , inclusiv Vienna Lounge, a continuat în 2011 cu deschiderea JW Steakhouse şi s-a încheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanţa şi a sălilor mici de conferinţă.

 “În 2010 am împlinit 10 ani. Avem deja o tradiţie pe piaţa evenimentelor din Bucureşti şi am vrut să avem şi cea mai modernă tehnologie pentru ca oaspeţii noştri să aibă experienţa unor evenimente perfecte. Ne bucurăm că am încheiat procesul de modernizare a sălilor şi a spaţiilor publice de la etajul 1 şi îi aşteptăm pe clienţii noştri, pentru a împărtăşi noutatea, într-un centru de conferinţe dotat după standarde de ultimă oră, flexibil şi adaptabil tuturor cerinţelor”,a declarat Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest.

Proiectul de modernizare din acest an s-a derulat pe parcursul lunii februarie şi primele 2 săptămâni din martie 2012, în total 6 săptămâni pentru renovarea completă a acestor săli de conferinţă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite