Cât ne costă să dăm telefoane prin căsuţa electronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google va permite utilizatorilor săi să efectueze convorbiri telefonice, gratuite în Statele Unite şi Canada, prin intermediul serviciului său de mesagerie electronică Gmail, potrivit Reuters. În România, tariful pentru un minut de convorbire variază între nouă şi 21 de cenţi, în funcţie de destinatarul apelului.

Google a mai anunţat faptul că toate convorbirile spre ţări precum Marea Britanie, Franţa, Germania, China sau Japonia vor costa doi cenţi pe minut. Analiştii spun că tarifele mici percepute de companie vor face ca Google să concureze direct cu servicii precum Skype şi asta pentru că operatorii de telefonie au scăzut deja preţul convorbirilor pentru a face faţă competiţiei. Utilizatorii trebuie să dea click pe butonul "Call phone", dn partea de sus a listei de chat şi să introducă numărul de telefon.

Cât plătesc românii pentru acest serviciu?

Românii vor scoate din buzunar nouă cenţi pentru un minut pentru apelul către un număr de telefon fix şi 21 de cenţi pentru mobil. în pararel, dacă folosesc serviciul Skype, costul unui minut este de 21 de eurocenţi, indiferent de destinatarul apelului.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite