Cât mai costă casele de lux din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile locuinţelor de lux din Capitală pornesc de la câteva sute de mii de euro, dar depăşesc frecvent trei-patru milioane de euro.

Cea mai scumpă proprietate ultracentrală, aflată în baza de date a imopedia.ro, se află în zona Dacia, are 11 camere, o suprafaţă de 2.390 de metri pătraţi şi un teren de 795 de metri pătraţi. Preţul cerut de proprietar ajunge la patru milioane de euro.
În topul proprietăţilor de lux scoase la vânzare în zona ultracentrală a Capitalei este şi un apartament de 675 de metri pătraţi din Unirii (Mitropoliei). Preţul aceste proprietăţi este de 1,5 milioane de euro.
Printre cele mai scumpe proprietăţi listate pe site-ul Imopedia.ro se află un duplex construit în 2004 şi situat în cartierul Primăverii, pe bulevardul cu acelaşi nume. Locuinţa are o suprafaţă de 252 de metri pătraţi utili, iar proprietarul cere două milioane de euro. Şi tot în cartierul Primăverii, pentru un penthouse de 355 de metri pătraţi utili, într-un bloc construit în 1997, proprietarul anunţă un preţ de 1,5 milioane de euro.

1,5 milioane de euro pentru un apartament

Un apartament de lux cu patru camere (623 mp construiţi) situat între Parcul Verdi şi Lacul Floreasca costă 1.574.000 de euro. Tot în zona Floreasca, pentru un apartament cu patru camere (400 mp construiţi) proprietarul vrea 1.350.000 de euro.
În top, în partea de Nord a Capitalei, se află un apartament cu patru camere. Locuinţa de lux este localizată în vecinătatea Parcului Herăstrau şi costă 1,2 milioane de euro.
Un alt exemplu de top, este o locuinţă din Cartierul Francez. Este vorba de un duplex cu trei dormitoare şi tot atâtea băi, trei terase şi două garaje incluse. Preţul este de 900.000 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite