Carrefour îşi deschide la „polul sărăciei“ primul magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine, 15 noiembrie, Carrefour deschide cel de-al 25-lea hipermarket din România: Carrefour Botoşani. Judeţul din extremul nord-est al României este cunoscut ca pol al sărăciei atât în ţara noastră, cât şi în Uniunea Europeană, oamenii de aici având cel mai mic venit per capita din Europa. Ultimele statistici arată că, la Botoşani, salariul mediu net depăşeşte cu puţin 1.200 de lei, faţă de media naţională care

Şi totuşi... Carrefour, primul grup de distribuţie din Europa şi al doilea din lume anunţă deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket al său din România mâine, 15 noiembrie, ora 8:00, la Botoşani, în centrul comercial Botoşani Shopping Center.
Carrefour Botoşani, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 7.000 mp, „va răspunde nevoilor botoşănenilor şi se va prezenta clienţilor într-un spaţiu modern, cu cele mai mici preţuri zilnic“, se arată într-un comunicat al retailerului. Până la finele anului, Carrefour va mai deschide încă 6 supermarketuri.
Botosani Shopping Center se va deschide în două faze: mai întâi galeria comercială care se va deschide mâine, 15 noiembrie (are o suprafaţă de 5.600 m.p. şi este inchiriată în proporţie de 90%) apoi, în 2012, galeria comercială se va mări cu încă 4.000 mp.

Un concept nou

Hipermarketul Carrefour Botoşani pune în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin. Noutăţile constau în organizarea raioanelor pe „universuri de consum“ - raioanele cu produse sunt organizate astfel încât toate produsele se regăsesc în acelaşi loc. Noul magazin va fi deschis între orele 8.00 şi 22.00 de luni până duminică, suprafaţa de vânzare este de 7.000 mp, are 25 de case de marcat, 600 de locuri de parcare gratuite (la finalizarea proiectului), 45.000 de articole listate şi s-au creat aici 200 de noi locuri de muncă.

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Botoşani a pregătit:
- o tombolă care se va desfăşura în perioada  15 noiembrie -  14 decembrie, cu premii în electronice şi electrocasnice
- cupoane de cumpărături ce se vor acorda prin tragere la sorţi a unei case de marcat.
- până duminică, cei mici vor primi dulciuri şi zilnic între orele 16.00-19.00 se vor bucura în plus de face-painting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţie educative
- de marţi, până duminică, 20 noiembrie, Carrefour Botoşani va fi deschis până la orele 12 noaptea.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite