Carrefour continuă expansiunea pe piaţa supermarketurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carrefour România va deschide mâine al treilea supermarket al reţelei din Bucureşti, Carrefour Market Razoare, situat în Şoseaua Panduri, zonă cu aproximativ 2.500 gospodării şi 7.500 locuitori, informează retailerul.

În prezent, Carrefour operează în România 22 de hipermarketuri şi 26 de supermarketuri. Noul magazin are o suprafaţă de 704 metri pătraţi şi 58 de angajaţi, iar gama de produse cuprinde aproximativ 6.900 de articole, din care 1.500 sub marca proprie a Carrefour.

Cel mai nou intrat pe piaţa magazinelor de mici dimensiuni este grupul german Metro Cash & Carry. Luna trecută, Metro a deschis la Satu Mare primul magazin din noua reţea Metro Punct, care se adresează exclusiv clienţilor revânzători. Magazinul are o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi şi comercializează aproximativ 3.000 de produse. Potrivit reprezentanţii Metro România, pe lângă ţara noastră, magazinele din reţeau Punct mai sunt prezente şi în Polonia.

Vânzările Carrefour în România au crescut cu 7,3% în primul trimestru, la 269 milioane de euro, de la 250 de milioane de euro în perioada similară a anului trecut, susţinute de extinderea spaţiilor comerciale şi de impactul cursului de schimb.

La un curs de schimb constant, vânzările Carrefour în România au înregistrat o creştere de 3,6%.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite