Carpatair şi-a mărit cu 25% numărul de zboruri spre Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană Carpatair a introdus, în prima jumătate a anului, 22 de frecvenţe săptămânale spre Italia, cu 25% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, infoemază operatorul aerian.

Carpatair îşi consolidează astfel poziţia de lider naţional şi regional pe relaţia Italia, operatorul zburând spre nouă destinaţii din „Cizmă".

„Italia reprezintă una dintre cele mai importante pieţe pentru Carpatair. Avem o experienţă de peste 10 ani de operare continuă pe această piaţă, perioadă în care am reuşit să cunoaştem îndeaproape cerinţele clienţilor. De aceea, atunci cand am decis extinderea bazelor operationale din Bucureşti-Otopeni şi Craiova, am ales destinaţiile din Italia care au cea mai mare căutare în acest moment" a declarat Paula Ardelean, vice-preşedintele de marketing şi de vânzări al Carpatair.

Compania aeriană a început operarea directă din Bucureşti - Otopeni spre Italia în octombrie 2009, când a introdus zborurile directe Bucureşti-Ancona şi Bucuresti-Bari. Pentru a veni în întâmpinarea nevoii crescute de călătorie în direcţia Ancona, în martie 2010 compania a mărit numărul frecvenţelor de zbor Bucureşti-Ancona de la două la trei zboruri pe săptămână.

Compania aeriană Carpatair, al cărei principal acţionar este omul de afaceri Nicolae Petrov, deţine un hub aerian la Timişoara şi operează peste 250 de zboruri regulate pe săptămână către 30 de destinaţii din şase ţări.

Carpatair operează 12 aeronave de tipul SAAB 2000 (50 de locuri) si trei de tip Fokker 100 (105 locuri), la care se vor adauga încă trei aeronave Fokker 70.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite