Carmolimp a investit 200.000 de euro în deschiderea unui nou restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmolimp, producător de produse din carne deţinut de familia Şoneriu, a deschis al doilea restaurant cu o investiţie de peste 200.000 de euro.

Numele noului restaurant este Paradis by Carmolimp şi se află în Braşov, în centrul istoric. Acesta este al doilea restaurant al companiei, primul fiind deschis în oraşul Victoria în anul 2005.

 “Paradis Braşov este pentru noi un test al conceptului de restaurant. Am considerat această piaţă o provocare datorită faptului că dorim să realizam un sistem care va putea fi multiplicat usor, fie prin locatii proprii, fie prin franciza. Targetul restaurantului este reprezentat atât de turiştii străini şi români, dar si de braşovenii dornici de o experienţă culinara unică”, a declarat Valentin Şoneriu, director general Carmolimp, într-un comunicate de presă.

Respectând în continuare principiul „afacere de familie”, de administrarea restaurantului se ocupă soţia, Mihaela Şoneriu, împreuna cu bunica sa.

Restaurantul Paradis din Braşov se află pe strada Apollonia Hirscher nr. 12, are o capacitate de 90 de locuri şi este deschis între orele 11:00 – 23:30.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite