Care a fost cel mai vizitat târg imobiliar de primăvară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de 25.000 de persoane au vizitat cel puțin unul din cele patru mari târguri imobiliare organizate în București în această primăvară. tIMOn – Târgul Imobiliar Național – a atras  60% din totalul vizitatorilor.

Auditul târgurilor imobiliare realizat de PR studio, în parteneriat cu Asociația Brokerilor Imobiliari (ABI) a analizat principalele târguri imobiliare din Capitală: Project Expo – cu edițiile organizate în martie (Sala Palatului) și mai (Palatul Copiilor), tIMOn – Târgul Imobiliar Național - din aprilie (Piața Constituției) și T.N.I. – Târgul Național Imobiliar, care a avut loc în luna mai în incinta Palatului Parlamentului.

Organizate la intervale mici de timp și în amplasamente variate, târgurile imobiliare au înregistrat variații semnificative în ceea ce privește audiența, diferența dintre primul și următorul clasat fiind de peste 11.000 de persoane dintr-un total de 25.000 de vizitatori.

Află pe forbes.ro câți vizitatori a înregistrat fiecare târg în parte, dar și care a avut cel mai mare număr de expozanți

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite