Carduri cu cip, cu servicii adiţionale şi bonusuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent, în România există circa 60.000 de carduri cu cip şi mai multe bănci sunt în curs de certificare pe partea de acceptare şi emitere de carduri cu cip, a declarat pentru Adevărul

În prezent, în România există circa 60.000 de carduri cu cip şi mai multe bănci sunt în curs de certificare pe partea de acceptare şi emitere de carduri cu cip, a declarat pentru Adevărul Cătălin Creţu, vicepreşedinte al VISA International CEMEA.
Acesta spune că trecerea către această tehnologie este inclusă în perspectivele de dezvoltare ale majorităţii băncilor din ţară, şi că este de aşteptat ca, în 2007, cipurile integrate în carduri să înceapă să includă tot mai multe servicii adiţionale şi programe de fidelitate. "O mare parte din băncile din România fac parte din grupuri regionale sau internaţionale care au un grafic propriu de trecere către tehnologia cipului. În general, decizia de a migra către această tehnologie se implementează la nivel de întreg grup, iar aceasta depinde foarte mult de priorităţile pe care şi le face fiecare în parte", ne-a informat oficialul VISA.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite