Cardul TrenPlus: cu 80 de lei ai 25% reducere pe CFR tot anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luni, 7 mai 2012, CFR Călători va pune în vânzare „Cardul TrenPlus” - un nou produs  prin care pasagerii pot achiziționa bilete cu 25% reducere din tariful integral de transport, clasa 1 sau clasa a 2-a, pentru călătoria pe orice relaţie cu tren de orice rang.

Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, de orice călător, indiferent de vârstă, în baza unei cereri scrise. Acesta este nominal şi netransmisibil, și are o perioadă de valabilitate de un an de zile, anunţă într-un comunicat compania CFR Călători.

Locurile se plătesc separat

Reducerea oferită se aplică numai la biletele achizițonate de la casele de bilete ale staţiilor cf şi agenţiilor de voiaj CFR şi nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri stabilite. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentul de pat / cuşetă se achită integral.
Biletele de tren cu reducere emise în baza Cardului TrenPlus permit modificarea contractului de transport (întreruperea, amânarea, anticiparea călătoriei) ca şi pentru un bilet cu tarif integral.
Pentru mai multe detalii  accesați www.cfrcalatori.ro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite