Reţeta Petrom pentru coadă în benzinării: carburanţi cu 40% mai ieftini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii au format astăzi o coadă de peste doi kilometri la benzinăria Petrom din Capitală de pe şoseaua Mihai Bravu, pentru a cumpăra carburanţi cu 40% mai ieftini. Promoţia s-a desfăşurat între orele 11.00 şi 12.00.

Consumul redus de carburanţi determină companiile petroliere să recurgă la tot felul de promoţii pentru a-şi atrage clienţii.

Petrom a demarat, începând de ieri, promoţia "Ora reducerilor", prin care şoferii pot cumpăra carburanţi cu 40% mai ieftini.

 „Ora reducerilor" se desfăşoară în zilele de 11, 12, 18, 19, 25 şi 26 septembrie, între orele 11.00-12.00, în câte o staţie Petrom selectată.

Ieri, benzinăria cu reduceri a fost cea din bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 64-78, sectorul 5, iar astăzi, staţia unde benzina şi motorina au un preţ redus este cea de pe bulevardul Mihai Bravu nr. 566, sector 3.

"Promoţia se desfăşoară doar în Capitală şi cuprinde opt staţii unde, timp de o oră, în weekenduri, preţul carburanţilor este redus", ne-au declarat reprezentanţii companiei.

 „Ora reducerilor" la Petrom va continua şi în următoarele două weekenduri, în zilele de 18, 19, 25 şi 26 septembrie, între orele 11.00-12.00.

image

Compania petrolieră a încheiat un parteneriat cu radio Europa FM, de unde şoferii vor putea afla care sunt benzinăriile unde preţurile vor fi reduse.

Şi alte lanţuri de benzinării practică astfel de promoţii. De exemplu, peste 70 de benzinării Lukoil au reduceri în weekend în perioada 7 august - 31 octombrie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite