CNVM aprobat oferta de preluare a Rompetrol Well Services

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat oferta publică obligatorie de preluare a Rompetrol Well Services Ploieşti iniţiată de The Rompetrol Group NV Olanda, potrivit datelor transmise Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Au fost ofertate 132,774 milioane de acţiuni, echivalentul a 47,73% din capitalul social al emitentului. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 0,1 lei, iar preţul de cumpărare de 0,43 lei/acţiune, potrivit datelor BVB.

Perioada de derulare a oferei publice este 3 - 23 februarie 2010, intermediarul ofertei fiind BRD Groupe Societe Generale Bucureşti.

Oferta publică de preluare se va derula cu utilizarea exclusivă a sistemelor pieţei pe care se tranzacţionează acţiunile Rompetrol Well Services SA Ploieşti permiţând accesul nelimitat al potenaţialilor vânzători (persoane fizice şi juridice).

Acţiunile Rompetrol Well Services SA Ploieşti au fost cotate vineri, în ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii de la BVB, la un preţ mediu de 0,423 lei /acţiune, în creştere cu 0,24 la sută, acestea făcând obiectul a 92 de tranzacţii, în valoare totală de 551.746 de lei, informează Agerpres.

În ultimele 52 de săptămâni au avut loc la categoria a doua a BVB 12.733 tranzacţii cu acţiuni Rompetrol Well Services Ploieşti, în valoare totală de 20,43 milioane lei. Preţul cel mai ridicat atins de o acţiune în această perioadă a fost de 0,4980 lei, iar cel mai mic de 0,2610 lei. Capitalizarea bursieră a societăţii este de 117,674 milioane de lei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite