Află cum poţi să îţi iei bilet de tren mai ieftin cu 25% până la sfârşitul anului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor cumpăra până la sfârşitul anului bilete de tren pentru călătoriile cu CFR, pe care le vor plăti cu MasterCard sau Maestro, vor beneficia de o reducere de 25%.

Preţul special al biletelor, mai mic cu 25%, este valabil pentru plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă şi se calculează la suma finală, după ce s-au aplicat şi alte eventuale reduceri acordate de CFR Călători, cum ar fi cea pentru biletul dus-întors.

Oricine are un card MasterCard sau Maestro trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să aleagă destinaţia şi să selecteze modalitatea de plată online cu cardul.

După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail biletul în variantă electronică. În tren, acesta este identificat după cartea de identitate şi ID-ul de bilet, nefiind obligatorie tipărirea biletului.

„Nu numai că nu mai stai la coada de la casa de bilete, care pe perioada Sărbătorilor de iarnă necesită mai mult timp decat mulţi dintre noi îşi pot permite, dar iţi şi iei biletul cu o reducere de un sfert din valoarea lui." a adăugat Gabriel Ghiţă, business development manager CEE, MasterCard Europe.

Campania de reduceri promovată de MasterCard şi CFR pentru cei care cumpără bilete online a început în luna iunie iar discountul era de 10%, însă înainte de sărbători ajunge la 25%.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite