CEC Bank încearcă să-i convingă pe părinţi să facă economii pentru copiii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca de stat CEC Bank  a lansat „Depozitul pentru copii”, un produs de economisire în lei şi în euro dedicat minorilor. Depozitul poate fi constituit de părinte, tutore sau reprezentant legal, pe o perioadă de 12 luni.

Dobânda oferită de este fixă pe întreaga perioadă de constituire, iar depunerile ulterioare şi retragerile parţiale sunt permise prin transferul în contul curent al titularului.

Valoarea minimă a depozitului, în momentul constituirii este de 500 de lei, respectiv 200 de euro, iar pentru depunerile ulterioare, suma minimă este de 100 de lei, respectiv 50 de euro.

Dobânda anuală bonificată va fi egala cu dobânda standard de la depozitele la termen pe 12 luni cu dobândă fixă la care se adaugă 0,25 puncte procentuale.
În prezent, dobânda anuală pentru „Depozitul pentru copii” este de 6,50% pentru depozitele în lei, respectiv 3% pentru depozitele în euro.

“Lansarea «Depozitului pentru copii» de la CEC Bank se înscrie în strategia băncii de diversificare a gamei de produse şi totodată de fidelizare a clientelei şi atragere de noi clienţi. În vederea promovării acestui nou produs de economisire, pentru primele 100 de produse vândute până la data de 31.01.2012, CEC Bank va acorda cate un bonus în valoare brută de 200 de lei sau 50 de euro, în funcţie de valuta de constituire. Bonusul va fi transferat în cadrul depozitului la împlinirea a 12 luni de la data constituirii, cu condiţia ca acesta să fie în vigoare la data respectivă”, a declarat Radu Graţian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite