CEC Bank dă credite pentru achiziţia de terenuri agricole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CEC Bank acordă credite pentru achiziţia de teren pentru producţia agricolă, destinat persoanelor juridice, se arată într-un comunicat al companiei.

Creditul se acordă în lei, pe o perioada de minimum 6 luni şi maximum 120 luni, pentru achiziţia de teren pentru producţie agricolă şi reabilitarea acestuia în vederea exploatării agricole.

Clienţii eligibili pentru aceste finanţări sunt producătorii agricoli sub diverse forme de organizare: persoane fizice autorizate, asociaţii agricole familiale, asociaţii de producători agricoli, grupuri de producători, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăţi agricole private, societăţi comerciale şi cooperative agricole.

Valoarea creditului este de maximum 75% din valoarea totală a investiţiei iar perioada de graţie este de până la 12 luni, în funcţie de perioada de creditare.

Costurile practicate de bancă pentru acest tip de credit sunt: dobânda cuprinsă între 9,15% şi 12,40%, în funcţie de clasa de risc în care se încadreaza clientul; comision de analiză de 1%, aplicabil la valoarea creditului şi comision de gestiune de 0,08 %, aplicabil lunar la valoarea creditului.



Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite