Businessul cu sporturi extreme creşte direct proporţional cu adrenalina clientului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o investiţie iniţială de aproximativ 30.000 de euro, afacerile cu sporturi extreme înfloresc de la an la an. Businessul lui Sabin Cornoiu este de a-i aduce pe clienţii săi în locuri aparent

Cu o investiţie iniţială de aproximativ 30.000 de euro, afacerile cu sporturi extreme înfloresc de la an la an. Businessul lui Sabin Cornoiu este de a-i aduce pe clienţii săi în locuri aparent numblate de picior uman în munţi, peşteri, cascade. Le creşte doza de adrenalină, iar, în raport cu aceasta, la sfârşit le ia şi bani. Între 10 şi 400 de euro de persoană. Speriaţi sau nu, clienţii se întorc la programele lui Cornoiu de fiecare dată.
şi-a demarat afacerea în 2004, pe când era şef al serviciului de Salvamont Gorj, funcţie pe care o deţine şi în prezent.
"Cererea este crescătoare exponenţial atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă. Astfel de activităţi merg excepţional de ani de zile peste tot în lume, şi este normal să prindă bine şi la noi", îşi motivează omul de afaceri investiţia. Cu trainingul fizic, dar şi cunoaşterea locurilor din zonă pe care i le-a oferit experienţa de la Salvamont, Sabin Cornoiu spune că a gândit o afacere care nu are cum să nu fie profitabilă, cu managementul corect. Firma sa se numeşte Turism Aventura, iar programul este prezentat sub titlul Romania Gorj Adventure. "Poate starea vremii să fie un factor care să afecteze o acţiune, dar, în rest, totul poate fi controlabil şi, printr-un management bun, afacerea nu prea are de ce să fie influenţată negativ. Considerăm că este profitabilă"

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite