Bugetele ministerelor nu vor fi suplimentate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şereş nu va demisionaÎn ceea ce priveşte posibilele demisii ale miniştrilor nemulţumiţi de fondurile bugetare alocate pentru anul viitor, Vlădescu a spus că nu crede că vor exista astfel de


şereş nu va demisiona
În ceea ce priveşte posibilele demisii ale miniştrilor nemulţumiţi de fondurile bugetare alocate pentru anul viitor, Vlădescu a spus că nu crede că vor exista astfel de cazuri, declaraţiile anumitor demnitari fiind înţelese greşit.
După aprobarea, pe 13 octombrie, a proiectului de lege privind bugetul de stat pe anul 2007, ministrul economiei, Codruţ şereş, a declarat că nu exclude posibilitatea de a demisiona în cursul anului viitor, dacă bugetul alocat ministerului pentru 2007 nu va fi majorat. "Am avut o discuţie cu şereş şi am lămurit situaţia. El s-a referit la faptul că, dacă fondurile vor fi insuficiente, va trebui să găsească sume suplimentare", a spus, ieri, Vlădescu. Potrivit proiectului de lege privind bugetul de stat pentru 2007, România va avea, anul viitor, o creştere economică de 6,4%, inflaţie de 4,5% şi un deficit bugetar de 2,8% din PIB. Principalele destinaţii ale alocaţiilor bugetare vor fi, în 2007, educaţia, sănătatea, pensiile, infrastructura, agricultura şi dezvoltarea rurală. În dezbaterile de miercuri, din comisiile reunite de specialitate ale celor două Camere, mare parte a bugetelor ordonatorilor de credite au rămas în forma aprobată de Executiv. Proiectul legii bugetului de stat pe 2007 va fi dezbătut săptămâna viitoare în comisiile reunite de buget-finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite