Bucureşti-Verona, o nouă rută Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, anunţă lansarea unei noi rute – Bucureşti-Verona (Italia) – şi creşterea frecvenţelor pentru cele existente. Toate acestea vor avea loc începând cu luna iunie 2012, prin adăugarea celei de-a 6-a aeronave bazei din Bucureşti, dar biletele pe noua rută sunt deja disponibile la vânzare.

Noua rută spre Verona (Italia) va fi operată iniţial începând cu 23 iunie, de trei ori pe săptămână, în timp ce zborurile spre Milano Bergamo, Veneţia Treviso, Madrid, Dortmund, Bari, Cuneo Torino, Catania, Forli Bologna şi Pisa vor fi operate cu frecvenţe mai mari faţă de vara trecută. Prin introducerea noii rute, Wizz Air va oferi vara viitoare 20 de destinaţii din Bucureşti.
Biletele pentru toate rutele sunt deja disponibile pentru vânzare pe wizzair.com. Tarifele pentru Verona pornesc de la 96 de lei (un singur zbor, cu toate taxele incluse)

Peste 2,5 milioane de pasageri

„Wizz Air a devenit cea mai mare linie aeriană din România, cu un obiectiv de peste 2,5 milioane de pasageri transportaţi în 2011. În anul ce urmează vom avea o flotă compusă din 10 aeronave moderne A320 operând de la cele 4 baze: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara şi Tîrgu Mureş, rezultat al unei investiţii de aproximativ o jumătate de miliard de euro. Pe lângă acest lucru, am creat 3.000 de locuri de muncă la nivel local şi am devenit un element esenţial al infrastructurii de transport din România“, a declarat azi-dimineaţă, într-o conferinţă de presă, József Váradi - Chief Executive Officer Wizz Air.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite