S-a deschis sezonul de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii fulgi din această iarnă anunţă un weekend aglomerat în staţiunile montane. În Poiana Braşov şi în Predeal au fost puse în funcţiune instalaţiile de transport pe cablu şi au fost deschise patinoarele artificiale.

Începutul de sezon vine şi cu superoferte: turiştii care vor să patineze nu vor trebui să plătescă decât pentru închirierea echipamentului.

„Cred că turiştii vor avea o surpriză plăcută. Nu numai că patinoarul e deschis în acest weekend, dar intrarea va fi liberă pentru toată lumea. Cei care vin cu patinele lor pot sta toată ziua pe gheaţă. Restul pot închiria echipamentul.

Pentru o pereche de patine, adulţii trebuie să dea 15 lei, iar copiii, 10 lei", a explicat Gheorghe Cojocea, directorul Complexului Sportiv din Poiana Braşov. Şi patinoarul din centrul Predealului a fost redeschis pentru acest sezon, cu aceeaşi ofertă atrăgătoare.

Chiar dacă zăpada este de doar câţiva centimetri, turiştii care vin în staţiune au cu siguranţă ce face. „Telescaunul va funcţiona, între orele 9.00 şi 16.00, iar centrele pentru închirierea echipamentelor de iarnă vor fi deschise", a precizat Virginia Moroianu, de la Centrul pentru Informare Turistică din Predeal.

Închirierea unui echipament complet de schi nu costă mai mult de 10 euro. De altfel, hotelierii spun că preţurile în staţiunile montane nu vor fi mai mari decât anul trecut, când vine vorba de cazare sau distracţie.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite