Boc: Cine va cere şi va colecta bonuri fiscale va primi un procent din această sumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumatorii români care vor cere comercianţilor bonuri fiscale şi le vor colecta vor primi o primă din partea statului, măsură care va fi inclusă în planul de redresare economică, a declarat astăzi premierul Emil Boc.

"O altă măsură este cea de a incuraja oamenii să ceară bon fiscal pentru diversele produse pe care le cumpără: toţi cei care au bonuri fiscale adunate vor beneficia de o primă, de deduceri în urma cererii de emiteri de bonuri fiscale. O formă a evaziune este şi lipsa bonului fiscal", a spus Boc.

Acest lucru se va realiza pe tot palierul de produse şi servicii din economie. "Începând cu pâine şi continuând cu bunuri de folosinţă îndeplungată şi lucrări", a precizat premierul.

"Vom stabili un plafon pe an de bonuri fiscale care se pot aduna, iar, din acesta, un procent i se va întoarce consumatorului, pentru că a cerut şi a colectat acele bonuri", a mai spus Emil Boc.

Boc a făcut aceste declaraţii la Ministerul Economiei, unde a participat la un comitet de analiză pe tema absorbţiei fondurilor europene.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite