Blue Air anulează două curse programate pentru azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania low-cost Blue Air a anunţat că va anula miercuri două zboruri, pe rutele Bucureşti-Paris şi Sibiu-Koln, cu retur, restul curselor urmând să fie operate dacă autorităţile aeroportuare vor menţine deschis traficul aerian.

„Deoarece norul de cenuşă vulcanică se deplasează în continuare pe direcţia SE, este posibil ca şi alte curse Blue Air să aibă de suferit", se arată într-un comunicat al companiei.

Marţi, compania a anulat zece zboruri din Bucureşti, Sibiu şi Bacău spre mai multe destinaţii, printre care Paris, Milano (Bergamo), Londra şi Stuttgart, toate cu retur.

Compania low-cost Blue Air, deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, a avut anul trecut afaceri de circa 140 de  milioane de euro, sub estimări, dar în creştere cu 12% faţă de valoarea din 2008, pe fondul lansării de zboruri noi, al creşterii numărului de aeronave şi al încheierii unor parteneriate. Compania operează peste 50 de rute europene, în 14 ţări, având o flotă de 11 aeronave. În România, Blue Air are curse din Bucureşti spre Timişoara, Cluj-Napoca şi Arad.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite