Blejnar, ANAF: Suplimentele vor fi plătite săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, a declarat, într-o intervenţie televizată că săptămâna viitoare vor fi plătite stimulentele celor care au contribuit substanţial, în august, la realizarea veniturilor.

"În cursul săptămânii viitoare vor fi plătiţi oameni care în august au contribuit substanţial la realizarea veniturilor. Aceste stimulente trebuie acordate doar acelor angajaţi care contribuie la realizarea programului de creştere a veniturilor şi de scădere a evaziunii fiscale, şi nu ca ajutor social", a spus Blejnar.

Citiţi şi: Şeful ANAF, acuzat de blat cu evazioniştii

Cine va primi aceste stimulente se va stabili după ce evaluarea de la nivel teritorial va fi gata, potrivut preşedintelui Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici, Sebastian Oprescu.

Liderul sindical a precizat că, potrivit protocolului încheiat joi cu reprezentanţii Ministerului de Finanţe, unele stimulente medii de 1,5 salarii de bază vor trece în salariul de bază. Ceea ce înseamnă că la un salariu de 400 de lei, stimulentul ar ajunge la 600 milioane lei, "deci un net de 400 lei".

La ministerul de Finanţe s-a întrunit vineri comisia formată din reprezentanţi ai sindicatelor şi ai Ministerului condus de Gheorghe Ialomiţianu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite