Bittman: Finanţele ştiu cine fură, dar sunt firme şi oameni pe care nu ai voie să îi controlezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier al ministrului Finanţelor, Dan Bittman, a declarat în cadrul unei emisiuni la RTv că în minister se ştie exect "cine fură, unde fură", dar că există firme şi oameni pe care nu îi poţi controla.

"Să nu credeţi că nu se ştie la nivelul Ministerului de Finanţe ce se întâmplă în România. Să nu credeţi că nu se ştie pe unde se fură, cine fură. Sunt filmaţi, sunt îndosariaţi, sunt arhivaţi. Toţi cei care fură. Dar există firme care n-au voie să fie controlate niciodată şi oameni care n-au voie să fie controlaţi niciodată", a spus Dan Bittman la emisiunea "Ora de Foc".

Potrivit propriilor declaraţii, a acceptat postul de consilier al lui Vlădescu pentru a vedea, din curiozitate, ce se întâmplă "în interior". Dan Bittman a ocupat timp de şase luni funcţia de consilier al ministrului Sebastian Vlădescu.

La începutul lunii iunie, artistul a demisionat.

"Mi-am dat demisia pentru că la Ministerul de Finanţe se fac restructurări şi am zis că e mai bine să fiu eu primul care îmi dau demisia decât să aud că folosesc banii statului şi că din cauza mea ţara nu merge bine", a declarat la Realitatea TV, Dan Bittman.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite