BCR întrerupe operaţiunile cu carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe, începând din seara zilei de astăzi, ora 23.00, până cel mai târziu duminică, ora 18.00, funcţionarea sistemului informatic care

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe, începând din seara zilei de astăzi, ora 23.00, până cel mai târziu duminică, ora 18.00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri.

Astfel, în acest interval nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzacţii cu cardurile emise de instituţia de credit a băncii, iar reţeaua de ATM-uri (bancomate) şi POS-uri (terminale electronice de plată) nu va fi operaţională. Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic care va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite, anunţă reprezentanţii instituţiei de credit.

Cea mai mare bancă din sistemul bancar românesc, membră a grupului austriac Erste, are în prezent 582 unităţi de retail în majoritatea oraşelor cu peste 10.000 de locuitori şi 52 de unităţi deschise pentru companii.
Instituţia de credit emite 23 tipuri de carduri de credit şi de debit şi operează şi prin 1.500 de bancomate şi 13.000 de POS-uri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite