Avocatul Piperea: Hidroelectrica poate ieşi din insolvenţă abia peste un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de stat Hidroelectrica poate ieşi din insolvenţă abia peste un an, consideră avocatul Gheorghe Piperea, cel care reprezintă producătorul de energie în procesele privind strămutarea şi a celor în care creditorii contest înscrierile în tabelul restanţelor.  Asta în condiţiile în care oficialii statului au declarat de mai multe ori că doresc ca insolvenţa Hidroelectrica să se finalizeze în acest an.

"Într-o măsură rezonabilă trebuie să se calmeze entuziasmul autorităţilor care speră şi acum să se închida dosarul de insolvenţă până la sfârşitul anului 2012; este imposibil“, a spus Piperea, potrivit avocatura.com.

Mai mult, Piperea susţine că şi termenul de iunie 2013, avansat de administratorul judiciar al Hidroelectrica, este unul optimist.

„Părerea mea este că trebuie să ne gândim că insolvenţa la Hidroelectriva se termină cam peste un an, undeva către sfârşitul lui octombrie 2013”,
a declarat Piperea.

Principalele argumente aduse de avocat vizează termenele necesare pentru definitivarea tabelului creditorilor, în conditiile în care există deja 73 de contestaţii depuse de diferiti creditori.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite