Austria extinde investițiile IT&C în România: Kapsch vrea afaceri de 15 milioane de euro în trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Kapsch AG a inaugurat oficial subsidiara locală, Kapsch s.r.l., previzionând pentru aceasta o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro în următorii trei ani, şi îşi declară angajamentul de creştere a pieţei locale şi de extindere în România.

Dan Roman, Director General Kapsch s.r.l., estimează că nivelul investiţiilor în următorii trei ani se va ridica la 7 până la 10 milioane de euro. O parte din aceste investiții va fi direcționată către achiziția de firme de pe piaţa locală.

Pentru a răspunde eficient nevoilor clienților, aceste firme provin din zona de tehnologie şi servicii software sau firme care posedă deja competenţe solide în domeniile principale de activitate Kapsch în România.

Exporturile româneşti spre Austria au crescut în primele 8 luni cu aproape 30 la sută, iar exporturile Austriei spre România cu circa 11 la sută. Conform datelor statistice ale BNR nivelul investiţiilor austriece la sfârşitul anului trecut era de 9,3 miliarde de euro, ceea ce corespunde unei cote de 17,8 la sută din totalul investiţiilor străine. În prezent, peste 6000 de firme cu aport austriac sunt consemnate în Registrul Comerţului din România.

Află pe forbes.ro mai multe detalii despre Kapsch şi investiţiile austriecilor în România

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite