Astra Asigurări va despăgubi patru clienţi Romtelecom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Asigurări va despăgubi patru clienţi persoane fizice ai Romtelecom, ale căror case au fost afectate de incendii, în baza poliţelor gratuite de asigurare a locuinţei oferite printr-un parteneriat de cele două companii, potrivit Mediafax.

Două din cele patru persoane sunt din judeţul Vrancea şi câte unul din Bucureşti şi Hunedoara.

Astra şi Romtelecom au anunţat, în aprilie, că abonaţii persoane fizice ai operatorului de telefonie fixă vor beneficia gratuit de o poliţă de asigurare a locuinţei, pentru trei luni.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a solicitat însă denunţarea poliţelor respective, iar companiile au transmis comisiei documente suplimentare şi clarificări. CSA susţine că informaţiile cuprinse în poliţă sunt neclare, inexacte, contradictorii şi conduc la inducerea în eroare a potenţialilor asiguraţi cu privire la riscurile asigurate, prima de asigurare şi modalităţile de plată.

Totuşi, câteva zeci de mii de persoane au prelungit valabilitatea poliţelor.

"Romtelecom ia în considerare toate măsurile legale pentru a acţiona în favoarea a ceea ce credem că este interesul clienţilor noştri", se menţionează într-un comunicat al companiei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite