Asigurare împotriva actelor de vandalism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înmulţirea actelor de vandalism de pe străzi, unele societăţi de asigurări au introdus în oferta lor, în cadrul poliţelor auto Casco, asigurarea împotriva riscurilor de evenimente

După înmulţirea actelor de vandalism de pe străzi, unele societăţi de asigurări au introdus în oferta lor, în cadrul poliţelor auto Casco, asigurarea împotriva riscurilor de evenimente socio-politice.
"Nu este o asigurare de război sau împotriva actelor de terorism, ci împotriva manifestărilor care devin violente, de genul mişcărilor de stradă de la Budapesta", ne-a declarat Sorin Dragomir, director executiv la Generali Asigurări SA. Spre exemplu, incheind astfel de poliţe auto Casco, beneficiaţi şi de asigurare împotriva riscului ca suporterii înfocaţi ai unei echipe să se răzbune pe maşina dumneavoastră, care, din nefericire, se află pe traseul lor.
Riscul socio-economic este acoperit, alături de cel de avarie accidentală, în urma ciocnirilor sau loviturilor, de furtul total sau parţial al autovehiculelor şi de alte evenimente naturale.
Ieri, societatea de asigurări Generali Asigurări a încheiat un parteneriat cu ING Bank prin care astfel de poliţe auto Casco, oferite de companie, vor fi disponibile şi pentru clienţii băncii, prin poliţa ING Casco.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite