Apple vrea să lanseze un nou serviciu TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple, compania care a lansat inovaţiile iPhone, iPad şi iPod Touch, lucrează la o nouă tehnologie în materie de televizoare care va avea ca platformă sistemul de operare iOS, scrie portalul venturebeat.com.

De asemenea, potrivit unor surse din presa internaţională, compania vrea să introducă, odată cu noile telvizoare, şi un serviciu TV pe bază de abonament.  Apple testează în prezent piaţa prin serviciul Apple TV, un echipament care oferă utilizatorului acces la filme şi programe de televiziune din portofoliul iTunes, dar şi alte tipuri de conţinut video online. Singurul lucru care descurajează compania americană să investească în noua tehnologie îl reprezintă costurile ridicate al ecranelor LCD.

Impact masiv pe piaţă

Potrivit analiştilor, televizoarele Apple vor avea un impact pe piaţa industriei TV asemănător cu cel produs de iPhone, care a acaparat o mare parte din piaţa de telefonie mobilă. De asemenea, specialiştii estimează că, cel mai probabil, noile televizoare care vor dispune de ecran tactil şi vor fi disponibile în variantele de 15 şi de 19 inch, vor fi lansate în iarna anului 2012. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite