Moş Crăciun nu a fost prea generos cu angajaţii Apple, Google sau Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obişnuiţi să primească daruri importante în perioada sărbătorilor, angajaţii celor mai puternice companii din IT au trebuit să se mulţumească de această dată cu cadouri mai mici.

Angajaţii Apple au primit săptămâna trecută un hanorac cu însemnele companiei, "ca semn de mulţumire al companiei pentru anul foarte bun". Cadoul se adaugă mini-vacanţei primite de IT-işti de Ziua Recunoştinţei, potrivit Realitatea.net.


O parte dintre angajaţii Google au primit o variantă personalizată a telefonului Samsung Galaxy Nexus, cu un design special şi un pachet larg de aplicaţii Android.

Cei de la Facebook urmează să primească carduri de credit Facebucks, cu care îşi pot achita consumaţia la restaurantele locale sau pot face alte cumpărături din magazinele partenere. Cardurile au fost deja testate de 50 de angajaţi, iar promoţia urmează să se extindă la toţi subordonaţii lui Mark Zuckerberg.

Facebook a realizat un profit de 714 milioane dolari în primele 3 trimestre din acest an. Doar în trimestrul al doilea din anul fiscal 2011-2012, Apple a înregistrat un profit de 6,6 miliarde dolari. Profitul Google din cel de-al treilea trimestru s-a ridicat la 2,7 miliarde dolari.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite