Apicultorii se pregătesc pentru TÂRGUL MIERII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe platforma apicolă de la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură din Bucureşti (zona Băneasa) se va desfăşura, în perioada 2-4 septembrie, ediţia de toamnă a Târgului Naţional al Mierii. Evenimentul este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România.

„Apicultorii prezenţi la târg reprezintă întreaga diversitate geografică a ţării şi, implicit, întreaga diversitate sortimentală de miere şi alte produse apicole obţinute de la harnicele albine. Participanţii vor putea găsi de la sortimentele binecunoscute de miere de salcâm, miere de tei, miere polifloră, miere de pădure până la sortimente mai rar întâlnite - miere polifloră din Lunca Dunării, miere de sulfină, miere de albăstrele, miere de zmeură, miere de mentă,  miere de mărăcini,  miere de coriandru, miere de cimbrişor, dar şi multe alte sortimente care aşteaptă să fie degustate“, anunţă, într-un comunicat, organizatorii.

Combinaţiile bio, vedetele târgului

De la târg nu vor lipsi produsele apicole certificate ecologic, dar şi o varietate deosebită de alte produse energizante realizate pe bază de miere şi alte produse apicole (lăptişor de matcă, propolis) sau în combinaţie cu fructe de pădure, fructe exotice, acestea fiind considerate pe bună dreptate delicatese şi adevărate surse naturale de energie şi elemente biologic active pentru menţinerea sănătăţii şi completarea alimentaţiei într-un mod armonios.
„În această toamnă ne pregătim sănătatea cu un coş plin de darurile dulci din farmacia naturii“, conchid organizatorii Târgului Mierii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite