Sute de noi locuinţe în Bucureşti cu 1.200 euro/mp. Cine le mai cumpără?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania RPF Development, partenerul din România al fondului de investiții britanic EuropaCapital, va demara în primăvara acestui an construcția a două proiecte rezidențiale.

„În primăvară vrem să demarăm dezvoltarea a două proiecte în București, unul de 20.000 mp în Vatra Luminoasă și altul de 25.000 mp în apropierea ansamblului finalizat Vitan Residence. Cel din Vatra Luminoasă va avea 200 de locuințe, iar cel din Vitan în jur de 100 și vor fi construite în trei faze de execuție", a declarat Robert Kurthy, managind director la RPF Development, pentru Money.ro.


Apartamentele vor avea suprafețe cuprinse între 40 și 170 mp, iar prețurile de vânzare vor fi de 1.000 de euro/mp construit pentru proiectul din Vitan și 1.200 de euro/mp construit pentru proiectul din Vatra Luminoasă.

Există aproape 10.000 de apartamente noi care stau încă goale, în așteptarea cumpărătorilor, și care au fost configurate cu suprafețe mari, care acum nu mai atrag potențialii clienți datorită prețului final per unitate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite