Apa de Hollywood se vinde ca-n filme în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

epuizându-se în două zile", povesteşte Dragoş Mândreci, directorul de marketing al diviziei de dezvoltare din cadrului grupului RTC, componentă ce cuprinde businessurile mici cu potenţial mare

epuizându-se în două zile", povesteşte Dragoş Mândreci, directorul de marketing al diviziei de dezvoltare din cadrului grupului RTC, componentă ce cuprinde businessurile mici cu potenţial mare de dezvoltare. Nu se ştie încă la cât se va ridica investiţia finală în menţinerea acestui brand pe piaţa românească, dat fiind că afacerea se află abia la început de drum. Este cert însă că potenţialul de dezvoltare există, dacă luăm în calcul şi apropiata integrare a ţării noastre în Uniunea Europeană.

Distribuţie prin magazinele de lux
Alex Petroaie, administratorul Depozitului de Vinuri, spune că ideea aducerii în România a unui astfel de produs a fost determinată de necesităţile pieţei. "Am identificat nevoia unui astfel de produs superpremium, bazându-ne, în primul rând, pe formarea unei clase sociale cu venituri foarte ridicate, dar şi pe mimetismul vedetelor din România, care copiază comportamentul şi tendinţele din afară", spune Petroaie. În opinia sa, consumul de apă Ty Nant este garantat.
"Vedetele din România vor consuma apa pentru că aşa fac şi vedetele din afară. Este un produs în vogă la Hollywood şi nu numai, fiind asociat cu moda, high-life-ul sau arta", este de părere Petroaie. şi, pentru că este un produs prin excelenţă de fiţe, vânzarea nu s-ar putea face decât prin intermediul magazinelor şi restaurantelor de patru şi cinci stele, frecventate de vedetele autohtone.
"Produsul este distribuit prin Vices&More, Casa Di David, dar şi prin magazinul Fashion Store Concept din Piaţa Dorobanţi, locul fiind frecventat de majoritatea vedetelor noastre", spune Mândreci. Preţul unei sticle de 0,33 litri este de 5,95 RON, în timp ce valoarea uneia de 0,75 litri ajunge la 10,5 RON, ambele valori fiind calculate fără Taxa pe Valoarea Adăugată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite