Andrei Gheorghe, din Panama la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul radio-TV Andrei Gheorghe este dat ca sigur în funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului de Finanţe, mai mulţi oficiali din instituţie confirmând, pentru „Adevărul", această informaţie.

„Am auzit aseară despre această numire, iar azi-dimineaţă mi s-a confirmat că Gheorghe o să vină la Finanţe", ne-a declarat un reprezentant al instituţiei. Un altul ne-a spus că înalţii funcţionari din Finanţe nu au primit anunţul oficial, dar că se vorbeşte despre această posibilă numire ca despre un fapt cert.

Jurnalistul a declarat, pentru „Gândul", că va încerca „să pună puţină ordine în comunicarea pe care o fac ei". Deşi ministerul nu a confirmat informaţia, faptul că noul şef al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, va numi un alt purtător de cuvânt este cunoscut de mai multe zile de jurnaliştii acreditaţi la această instituţie.

Fosta ocupantă a acestei funcţii, Daniela Dărăban, care a lucrat în acest post mai bine de trei ani, a părăsit instituţia odată cu fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Pogea.

Cea mai recentă colaborare a lui Andrei Gheorghe este cea cu postul TV „Kanal D", unde a prezentat emisiunea „Rătăciţi în Panama". Anterior, jurnalistul a fost angajatul trustului Realitatea-Catavencu, unde a venit după o experienţă de mai mulţi ani la postul de radio Pro FM.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite