Altex vrea vânzări de 200 de milioane de euro în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzările retailerului de produse IT şi electrocasnice Altex ar putea depăşi 200 de milioane de euro la sfârşitul acestui an, iar luna decembrie va contribui cu 20%, estimează Dan Ostahie, directorul general şi proprietarul companiei.

"După cum se ştie, luna decembrie este una din cele mai importante perioade de vânzări ale unui retailer. În mod normal, ultima lună a anului avea o pondere de 15-16% în afacerile Altex , dar în acest an vom ajunge la o pondere de circa 20%. Atingerea acestei cote depinde de evoluţia vânzărilor din perioada 21-23 decembrie", a declarat Ostahie, citat de Mediafax.

În 2010, compania a consemnat afaceri de 195 milioane euro, în creştere cu 7% faţă de rezultatele înregistrate în anul precedent, şi un profit de trei milioane euro, obţinut în principal din vânzarea de active.

Ostahie a spus că în 2011 a avut loc o revenire a pieţei electroIT, care a crescut cu peste 20%, după o scădere dramatică în 2009.
"În 2012, sperăm ca România să se menţină pe creştere economică şi să influenţeze pozitiv evoluţia pieţei electroIT", a mai spus Ostahie.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite