Agathon intră pe piaţa de consultanţă în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon, a lansat recent un portal dedicat consultanţei de business „în vederea dezvoltării afacerilor sau pentru maximizarea investiţiilor“. Agathon, care în prezent este vicepreşedinte al Alianţei Confederaţiilor Patronale din România, se va ocupa inclusiv de campanii publicitare şi de promovare „pentru companii, persoane, instituţii şi organizaţii“.

„Ideea de a acorda consultanţă în economie este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru partenerii mei. Deşi am o expertiză îndelungată (chiar prea lungă, pentru unii), mă voi concentra pe fiecare situaţie în parte, identificând şi aplicând soluţii specifice pentru fiecare client, conform cu cerinţele specifice“, ne-a declarat Dan Matei Agathon. El a precizat că serviciile sale de consultanţă nu se vor limita la cele de business, ci ar putea fi extinse şi la comunicarea politică, dar „vom fi selectivi în ceea ce-i priveşte pe potenţialii noştri clienţi, adică nu vom acţiona ca mercenarii“.


Riscuri şi oportunităţi

Portalul dezvoltat de Agathon, goldenmindspirit.ro, se află deocamdată într-o fază incipientă, dar este programat să integreze toate tipurile de consultanţă de care vor avea nevoie oamenii de afaceri.
„România oferă un potenţial de investiţii uriaş, însă unele domenii precum agricultura, turismul sau resursele naturale sunt în mod clar insuficient dezvoltate. Posibilităţi similare se găsesc şi în domeniul industrial sau al noilor tehnologii. Într-o perioadă tulburată economic, precum cea pe care o traversăm, orice investiţie trebuie însă să evite o multitudine de riscuri din cele mai variate. Golden Mind & Spirit vă stă la dispoziţie pentru a vă avertiza asupra riscurilor şi a găsi cele mai bune modalităţi de a investi şi dezvolta afaceri de succes“, se arată într-una din secţiunile portalului dezvoltat de Dan Matei Agathon.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite