Afacerile din comerțul auto și servicii au crescut în septembrie față de luna precedentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna septembrie 2011, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut  faţǎ de  luna precedentă ca serie brută cu 4,6%  şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 4,0%, potrivit Institutului Național de Statistică.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut  atât ca serie brută cu 7,7%  cât şi ca  serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 7,4%.


În perioada ianuarie-octombrie volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut faţă de aceeași perioada din 2010, atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 4,0%, respectiv cu 5,8%.


Legat de volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei, acesta  a scăzut faţă de luna precedentă ca serie brută cu 8,3%,  iar  ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 1,2%.


Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, atât ca serie brută cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,6%, respectiv cu 11,9%.


Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut faţă de perioada ianuarie-octombrie 2010 ca serie brută cu 9,3% şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,7%.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite