Adriean Videanu, unul dintre artizanii impozitului unic: PNL să spună public dacă mai susţine cota unică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, joi, că solicită public PNL să-şi prezinte punctul de vedere legat de "menţinerea sau nemenţinerea" cotei unice, arătând că liberalii au "obligaţia morală" să îşi clarifice poziţia.

Videanu este unul dintre artizanii cotei unice de impozitare, care a fost temă de campanie pentru Alianta D.A.

"Mai grav e că, din păcate, asistăm la un atentat din partea Guvernului asupra cotei unice. Din punctul de vedere al PSD, nu e nimic nou sub soare, dar PNL pe mine m-a susţinut când am introdus cota unică şi au susţinut-o foarte mult timp, motiv pentru care cer public PNL să-şi prezinte punctul de vedere legat de menţinerea sau nemenţinerea cotei unice pentru că, din păcate, PNL nu există în actul de guvernare", a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

El a apreciat că în momentul de faţă singurii care fac politica guvernamentală de stânga a actualului Cabinet sunt reprezentanţii PSD, iar PNL "nu există sub nicio formă".

"Motiv pentru care cred că PNL pentru electoratul liberal are obligaţia morală să-şi clarifice pe deplin poziţia legată de cota unică. Nu mai există ca filosofie liberală, e în regulă, dar să o spună public, să ştie şi electoratul liberal. Dacă nu, măcar să încerce să corecteze acest lucru în coaliţia de guvernare în care sunt în momentul de faţă", a adăugat Adriean Videanu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite