Adriean Videanu: Privatizarea Oltchim, mostra supremă de incompetență a Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PDL București, Adriean Videanu, a declarat joi, că privatizarea combinatului Oltchim este realizată într-un moment inoportun, acest lucru evidențiind "mostra supremă de incompetență a Guvernului".

"Asta este mostra supremă de incompență a Guvernului în privatizarea unei entități economice cum este Oltchimul. Au făcut-o în cel mai prost moment, privatizare a început in timpul mandatului meu. Paradoxal, Oltchimul are piață, ceea ce e este foarte importat, și știm că resurse se găsesc, investitori se găsesc", a spus democrat liberalul, la B1 TV

"Trebuia să rezvolăm o problemă, conversia creanței AVAS, care trebuia să primească aprobare de la Bruxelles, iar asta a durat un an și ceva. Când am primit acceptul, ei au ales această soluție, care este cea mai mare mostră de incompetență a unui guvern de după 1989", a mai spus Videanu.

Privatizarea Oltchim reprezintă una dintre condiţiile pentru aprobarea de către board-ul director al FMI a celei de-a şasea evaluări a acordului cu România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite