„Adevărul“, primul ziar disponibil şi pe iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ieri, „Adevărul“ a devenit primul ziar din România disponibil şi în varianta pentru iPad, cea mai de succes tabletă electronică din lume. Astfel, cel mai important ziar quality de la noi va putea fi accesat de românii de pretutindeni posesori de iPad, pentru doar 0,79 euro.

Aplicaţia de iPad dezvoltată de „Adevărul" va include integral fiecare ediţie tipărită cotidian, dar şi o serie de materiale inedite, în exclusivitate pentru acest suport electronic.

Ea va oferi posesorului şi ocazia de a citi editorialele zilei, semnate de cei mai apreciaţi jurnalişti sau oameni de cultură ai momentului, dar şi prilejul de a fi la curent cu ultimele informaţii din actualitatea politică, socială, culturală şi sportivă de la noi.

Serviciul include şi vizionarea de fotografii de ultimă oră sau a unor arhive de gen, precum şi a unor materiale video. Nu vor lipsi nici informaţiile despre celebrităţile internaţionale sau despre programul TV, vremea probabilă, rata de schimb valutar, rebus etc.

„Conceptul aplicaţiei iPad pentru ziarul «Adevărul» a ţinut cont de modelul impus deja de mari cotidiene din Europa şi va fi permanent modernizat şi îmbunătăţit. Vom continua să dezvoltăm noi secţiuni în aplicaţie şi widgeturi personalizate.

De asemenea, în cursul acestui an, Adevărul iPad va avea şi o echipă editorială dedicată", a precizat Aurelian Amurăriţei, Web Director Division and Multimedia Project Director.

Urmăriţi cum funcţionează „Adevărul" pe iPad


Grigore Cartianu prezintă aplicaţia Adevărul pentru iPad


Redactorii Adevărul Holding discută despre comportamentul consumatorilor de presă


Special Adevărul: Directorul general Peter L. Imre prezintă aplicaţia Adevărul pentru iPad

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite