AUTOSTRĂZI: Comarnic-Braşov, din nou la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CNADNR a lansat licitaţia pentru achiziţionarea de servicii de consultanţă (asistenţă tehnică, financiară şi juridică) în scopul reactualizării Studiului de Fezabilitate, elaborării documentaţiei de atribuire şi asistarea Autorităţii Contractante în procesul de atribuire a contractului de concesiune pentru obiectivul Autostrada Bucureşti – Braşov, tronsonul Comarnic – Braşov.

Consultantul va actualiza Studiul de Fezabilitate, va elabora studiile şi analizele necesare fundamentării deciziei de concesiune, ca şi documentaţia de atribuire a contractului de concesiune, va recomanda structura financiară optimă care va atrage oferte competitive din sectorul privat.

Totodată, câştigătorul licitaţiei va asigura asistenţa tehnică, juridică şi financiară în pregătirea, lansarea şi atribuirea contractului de concesiune, precum şi asistarea în etapa de închidere financiară, şi va întocmi documentaţia aferentă contractului dintre sectorul privat şi Autoritatea Contractantă.

Valoarea estimată a contractului este de 23,6 milioane de lei fără TVA, iar durata 20 de luni. Proiectul va fi finanţat din bugetul de stat al României, se arată într-un comunicat al CNADNR - Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite